Fjordtriatlon og Børneløb

Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Vestlolland Triatlonklub

Fjordtriatlon

 

Fjordtriatlon foregår den 28. august kl 13:00 ved hestehovedet og her er der mulighed for at prøve kræfter med triatlon sporten. Distancen er 400 m svømning, 20 km cykling på vej/ringstien og der sluttes af med 4,5 km løb rundt ved hestehovedet. Der er mulighed for at deltage individuelt eller som stafet, hvis man hellere vil lave det som en fælles udfordring. Det anbefales at bruge en cykel der kan køre på grusstier.

 

Tilmelding og betaling sker via https://www.sportstiming.dk/ev... senest 22 august. Raceguide kan downloades fra sportstiming, hvor der findes for yderligere oplysninger om løbet. Der er naturligvis en flot medalje til alle deltager i stævnet, som er designet af Lene Gunnersen.

Raceguide til fjordtriatlon

 

Børneløb på hestehovedet i forbindelse med fjorddage

 

Vestlolland triatlonklub arrangerer ligeledes løb for børnene den 28. august kl 13:30, hvor der kan løbes 1 eller 2 omgange af 1,5 km. Efter løbet er gennemført vil der være en medalje og en lille overraskelse til alle børn som deltager. Tilmelding foregår på hestehovedet ved ”stævnekontoret”.

 

Deltagelse koster kun 50 kr og hvis mor eller far vil med rundt så må de naturligvis gerne det.

 

Fjordtriatlon og børneløbet er støttet af:


 

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Vestlolland Triatlonklub.
Kilde: Vestlolland Triatlonklub