Gratis fællestræning hver søndag kl 9:00 og onsdag kl 18:30.

Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Vestlolland Triatlonklub

Har man lyst til at prøvetræne i vores klub og evt. ønsker at deltage i Copenhagen half d. 19. september, så er det mulighed for at deltage i træningen fra søndag den 1/8 og frem til Copenhagen half, dog med undtagelse af den 15/8, hvor Nakskov Cykelklub inviterer til Løb/Cykelløb fra Lienlund. Her opfordrer vi til at man deltager i dette for at støtte op omkring dette arrangement.

 

Vi forventer at man kan løbe 5 km med 7 min/km når man starter op med fællestræningen og hvis man ønsker at løbe halv maraton, bør man kunne løbe 8-10 km ved opstart d. 4. august. Hvis målet ikke er halvmaraton d. 19/9 kan man vælge at træne til Rudbjergløbet den 26. september ved Rudbjerghallen, hvor der vil være flere distancer.

 

Klubben arrangerer bus til Copenhagen half og dette koster 100 kr/pers for dem som deltager i fællestræningen og 150 kr for dem, som har lyst til at køre med til løb eller tilskuer. Bussen fyldes dog først med deltager fra Vestlolland triatlonklubs fællestræning.

Copenhagen HalfDenne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Vestlolland Triatlonklub.
Kilde: Vestlolland Triatlonklub