15-årig på hurtig knallert, fuld mand på havetraktor og kast med skraldespande

Profilbillede

NAKSKOV: 15-årig på hurtig knallert
Politiet standsede fredag klokken 17.54 en 15-årig dreng fra Nakskov, der kom farende på knallert med en passager bagpå på Brückersvej. Passageren, der var en 17-årig dreng fra lokalområdet, som ikke havde styrthjelm på, blev sigtet for at sidde bagpå.

Der var ikke tegnet den lovpligtige ansvarsforsikring på knallerten, som blev taget med til politistationen, hvor den blev tjekket på et rullefelt. Her viste det sig, at den kunne køre noget hurtigere end tilladt, så den 15-årige blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert uden forsikring.

NAKSKOV: Fuld mand på havetraktor
Politiet fik fredag aften en anmeldelse om, at en mand kørte omkring ved banegården i Nakskov på en havetraktor, og at det ikke gik stille af. En politipatrulje stødte kort efter på ekvipagen på Svingelsvej.

Det var en 25-årig mand fra Dannemare, som imidlertid var steget af havetraktoren, men som både var fuld og opfarende. Han kastede også om sig med øl, og for at få ro på stedet blev den 25-årige anholdt klokken 19.00. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til politistationen i Næstved.

Ved visitationen af den 25-årige blev der fundet en hobbykniv, så han blev også sigtet for overtrædelse af knivloven. Den anholdte blev løsladt igen klokken 0.58.

NAKSKOV: Kastede med skraldespande
Sent lørdag aften måtte en politipatrulje køre til togstationen i Nakskov, hvor en 49-årig mand fra byen havde set sig så sur på de andre rejsende, at han kastede med skraldespande og flasker.

Betjentene fik fat i den 49-årige, som blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen og sendt hjem i seng.
Kilde: Politiets Døgnrapport
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.