Bliv en del af Mette’s team og skab en tryg hverdag for andre

Profilbillede
dato

Er du glad, smilende, altid positiv og kan lide at arbejde med mennesker? Trives du i en hverdag med forskellige arbejdsopgaver, hvad end det er inde, ude eller sammen med? Så er det måske dig vi i Mette’s har brug for!

Mette’s afdeling lolland søger netop en ny kollega. Hos os er det en nødvendighed at du kan lide at arbejde selvstændigt, og stå med det dertilhørende ansvar. Derudover er kørekort og egen bil til rådighed et must.

Mette’s er et koncept bygget på tillid, kontinuitet og tryghed. Vores opgave er at skabe en stabil og tryg hverdag, hvor vi har fokus på at hjælpe det enkelte individ. Arbejdsopgaverne er mange og om det er rengøring, havearbejde, ledsagelse, brusebad eller blot en snak - så leverer vi med et smil.

Arbejdstiden vil varierer men ligger i tidsrummet mandag-fredag 6:30-17, med mindre andet aftales.Som udgangspunkt ligger stillingen på mellem 25-30 timer, med mulighed for mere.

Synes du at jobbet lyder interessant og ønsker du at høre mere, er det en hverdag du vil kunne se dig selv i, så send en ansøgning til:mmikkesen202@gmail.com Ansættelsesdatoen vil være fra 1/8 - 2024, og ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Vi glæder os til at høre fra dig Mette’s ❤️/ Mette Mikkelsen

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (25-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Mettes, Søndergade, 4900 Nakskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6056083

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet