Bliv en del af Team Nakskov Nordvest som SSA og bidrag til helhedspleje og faglig udvikling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde i et team, der vægter arbejdsglæde og fleksibilitet højt? Så er det lige dig vi står og mangler! 

Vi søger en SSA til primært dagvagter og få aftenvagter, samt mulighed for at vælge om man ønsker at arbejde hver 2. eller 3. weekend i udekørende team.   

Bliv en del af Team Nakskov Nordvest

Vi er et udekørende cykelteam, som varetager den nordvestlige del af Nakskov by. Vores distrikt ligger i naturskønne områder, tæt ved Nakskov Fjord, som du vil kunne komme til at nyde i forbindelse med din rute. 

Som udekørende SSA er din arbejdsplads i borgernes hjem, og du har derfor mulighed for at opleve stor afveksling fra dag til dag. Opgaverne spænder vidt fra medicindispensering, sondeernæring, diverse injektioner mm. Alle opgaver, der kræver ansvarlighed og selvstændighed. Fælles for os alle er, at vi hjælper hinanden på tværs.

Som SSA i Nakskov Nordvest vil du have mulighed for at have stor del i at opretholde det høje faglige niveau. Du vil være med til at tilrettelægge og afvikle undervisning af SSH ved overdragelse af sygepleje faglige opgaver. Vi går meget op i at udnytte hver enkelt medarbejders kompetencer samt at udvikle dem.

Vi arbejder på at udvikle teamet fagligt, og vi prioriterer det gode og gensidige arbejdsmiljø, og arbejder for at give størst mulig helhedspleje for vores borgere.

Vi arbejder i fællesskab på at arbejde med en kultur, hvor tillid, åbenhed og anerkendelse er grundlæggende for den måde vi arbejder på. 

I Nakskov Nordvest arbejder ud fra princippet Færre Hænder i borgerens hjem. Hvilket betyder at du vil blive tilknyttet et mindre område, hvor du vil være primær SSA i pågældende område, sammen med en SSA kollega.

Vi tilbyder:

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med spændende arbejdsopgaver, og nogle gode kolleger. Vi har tværfaglige tavlemøder med henblik på at højne patientsikkerhed for vores borgere, samt udvikle vores egen faglighed. Vi arbejder med at udvide kompetencer på alle niveauer, så der er rig mulighed for at udvide dit arbejdsområde. Vi afholder borgerkonferencer, med vores samarbejdspartnere på tværs eks. ergoterapeuter, demenskonsulenter og sygeplejersker. 

Som SSA i Nakskov Nordvest har du mulighed for at arbejde hver 3. weekend. Men hvis du ønsker det, kan du også arbejde hver 2. weekend. Dit ønske kan drøftes ved en evt. ansættelsessamtale. 

Ansættelse mellem 32-34 timer, alt efter dine ønsker. 

Vi forventer, af dig:
  • Du er uddannet SSA og er autoriseret.
  • Du er faglig velfunderet.
  • Du er ansvarsbevidst og kan bevare overblikket.
  • Du evner at arbejde både selvstændigt og tværfagligt.
  • Du er fortrolig med elektronisk journalføring, men ikke et krav.
  • Du er god til at begå dig blandt borgere, pårørende og kollegaer ud fra en anerkendende og pædagogisk tilgang.
  • Du er mødestabil, fleksibel og med en positiv indstilling.
  • Du må gerne have humor og bidrage til vores uformelle omgangstone. Og er villig til at bidrage til det gode arbejdsmiljø i Nakskov Nordvest. 
  • Du har gyldigt førerbevis til bil.
Løn- og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse. Bemærk, at der indhentes straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Der medfølger flere fordele ved at være ansat i det offentlige som fx overenskomstforhandlet løn, gode pensionsordninger, 6. ferieuge, særlig feriegodtgørelse, barsel med løn, 2 årlige omsorgsdage pr. barn under 7 år og overenskomstbestemte seniordage.

Ansøgningsproces

Send din ansøgning og relevante uddannelsespapirer allerede i dag eller senest 16. Juni 

Ansættelse fra 1. August 2024

Er du nysgerrig på at høre mere?

Så er du velkommen til at kontakte Teamleder Britt Bentzen på 24 77 59 52.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=85d776d6)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Lolland Kommune - Team Nakskov Nordvest, Mølle Allé, 4900 Nakskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055214

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet