Indkøbsassistent til Crispy Food

Profilbillede
dato

Klar til at krydre din karriere? Vær med i vores indkøbsteam hos Crispy Food!

Klar til at krydre din karriere? Vær med i vores indkøbsteam hos Crispy Food!

Vi søger en indkøbsassistent til vores fabrik i Nakskov. Her spiller du en vigtig rolle i vores indkøbsafdeling, med kollegaer i Danmark og Polen. Der vil være størst fokus på de lokale aktiviteter, men der vil også være opgaver på tværs på vores tre fabrikker.

Som vores nye indkøbsassistent skal du primært planlægge og disponere indkøbsordrer i henhold til behov til fabrikken i Nakskov, samt assistere ved praktiske operationelle opgaver i henhold til vores indkøbsprocesser.

Der vil ligeledes være tværorganisatoriske opgaver i indkøbsafdelingen, hvor du skal assistere og bidrage i arbejdet med identifikation og implementering af strategier for at opnå synergier mellem de tre fabrikker i Danmark og Polen.

Du er med til at forhandle med leverandører på udvalgte områder, hvor du skal være med til at sikre kategoriens mest konkurrencedygtige priser og betingelser. 

 

Vores nye kollega

Vi leder efter dig, der kan lide at sætte tingene i system og som trives med en bred portefølje af opgaver.

Vi forestiller os at du har en grundlæggende forståelse og erfaring inden for indkøb. Du behøver ikke nødvendigvis erfaring inden for fødevareindustrien, men det er en klar fordel.

Er resultatorienteret, struktureret, analytisk stærk, og handlingsorienteret, med kommercielt mindset, og trives i et til tider hektisk produktionsmiljø.

I dagligdagen løser du selvstændigt forskellige opgaver og prioriterer derfor opgaverne efter vigtigheden, hvorfor det er vigtigt at du arbejder struktureret og har fokus på detaljen.

Du har dagligt dialog, skriftligt og mundtligt, med mange af vores leverandører fra hele verden, hvorfor du trives med hyppig kommunikation på dansk og engelsk.

Det er et krav, at du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Ansøg nu!

Hvis du har passionen og drive til at bidrage til vores team og være en del af vores spændende rejse hos Crispy Food, så ser vi frem til at modtage din ansøgning! Vi vil løbende gennemføre samtaler med relevante kandidater.

Har du spørgsmål kan du kontakte Flemming Engelbrechtsen, Head of Procurement, på tlf. 2210 0519.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Crispy Food A/S, Gasvej, 4900 Nakskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6044928

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet