Kom til informationsmøde og hør om politiets uddannelser

Profilbillede
dato

Bliv politibetjent eller politikadet, hvis du vil have et spændende og varieret job, hvor du gør en stor forskel og indgår i et unikt fællesskab

Kom til informationsmøde og hør om politiets uddannelser og arbejdet i politiet.

 

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi holder i den kommende tid informationsmøder om jobbet som politibetjent og politikadet, og møderne skydes i gang tirsdag 15. april på vores side på Facebook (facebook.com/ssjlfpoliti/). Du kan møde os fysisk på politistationerne i Nykøbing F, Slagelse, Nakskov og Næstved i april måned

 

Lokal interesse

- Vi oplever fortsat stor lokal interesse for politiuddannelserne, hvor du kan blive politikadet med en uddannelse på seks måneder, i dit sabbatår, her får du spænding, personlig udvikling og venner for livet. Er politiet noget for dig, så kan du tage overbygningsuddannelse til politibetjent, og blive en del af et af Danmarks stærkeste fællesskaber, fortæller sektionsleder Christian Polar Jørgensen, der i øvrigt selv har en baggrund som politibetjent.

 

- Politiets uddannelser er første byggeklods i den studerendes udvikling både mentalt og fysisk, og der dannes et godt fundament for karrieremuligheder i fremtiden. Vores uddannelser åbner mange karriereveje, og livet i politiet byder på mange varierende opgaver, muligheder og ikke mindst et stærkt kammeratskab, hvor vi er der for hinanden, slutter Christian Polar.

 

Informationsmøderne holdes:

Mandag d. 15. april 2024 kl. 19, på vores facebookside (facebook.com/ssjlfpoliti/)

Mandag d. 22. april 2024 kl. 19-21, Nakskov Politistation, Nybrogade 5, 4900 Nakskov

Tirsdag d. 30. april 2024, kl. 19-21, Nykøbing Politistation, Vestergade 15,

Tirsdag d. 30. april 2024, kl. 19-21, Næstved Politistation, Parkvej 50, Næstved

Tirsdag d. 30. april 2024, kl. 19-21, Slagelse politistation, Antvorskov alle 133,

 

Følg med når vi går live på Facebook for at få en forsmag på arbejdet i politiet, og kom på besøg ved vores fysiske møder for at få uddybet din nysgerrighed samt en snak om dine muligheder hos os. På informationsmøderne orienterer vi om politiuddannelserne og de forskellige tiltag, vi tilbyder unge, der ønsker en fremtid i politiet. F.eks. fortæller vores uddannelsesledere om politiets løbeklubber, hvor man træner målrettet til den fysiske optagelsesprøve og møder politifolk, der vil kunne guide en i forhold til karrieren i politiet.

 

Løbeklubberne har blandt andet bidraget til, at mange af vores nyansatte politibetjente har rødder i lokalsamfundet.

 

Alle interesserede er velkomne til at deltage.

 

Kontaktpersoner, hvis I vil vide mere:

HR-sektionsleder Christian Polar Jørgensen, mail CPJ001@politi.dk, tlf. 4138 6313

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi