BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
i søger en madentusiast der med stor interesse vil med på vores rejse, hvor vi gennem tilberedning af skønne måltider og smagsoplevelser, kan bevæge os mod endnu flere glade gæster. Sammen med 2 kollegaer sørger I for afvikling af service samt tilberedning og opsætning af mad til vores nathold.
Jobbeskrivelse:
- Tilberedning af vores sortiment, både de varme og kolde anretninger
- Buffetopsætning og servering til vores gæster
- Godt humør og ja-hatten på til alle opgaver. Inkl. opvask og rengøring
- Kvalitets- og egenkontrol, og andre daglige opgaver
Din profil:
- Er madentusiast, med erfaring fra storkøkken eller kantine
- Interesse for bæredygtighed og det grønne køkken er kun et plus
- Du kan arbejde selvstændigt, er mødestabil og har et godt overblik
- Er smilende og udadvendt – og har lyst til at bidrage til den gode stemning, både i køkkenet og ude hos gæsterne
- Du er nysgerrig på at lære nyt samt lære fra dig
- Du sætter en ære i at give natholdet den bedst mulige oplevelse
Vi tilbyder
- Fantastiske kolleger i et hus med kæmpe potentiale
- Interne inspirationskurser
- Energisk og spændende arbejdsplads, hvor der er højt til loftet
- Muligheder for personlig og faglig udvikling
Hvad kan vi mere tilbyde?
Vi tilbyder sjove kolleger, et godt, sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og frihed under ansvar. Der hersker generelt en uformel omgangstone og en god og behagelig atmosfære i virksomheden. Vi lægger vægt på gensidig respekt og tillid på alle niveauer og hjælper hinanden på tværs af arbejdsområder, lederniveauer og faglige kompetencer.
Vi nærer stor respekt for privatlivet og tilbyder mange sjove og hyggelige arrangementer for vores medarbejdere og deres familier, via vores Personaleforening.
Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send os straks din ansøgning
Vi glæder os til at høre fra dig!
Sprog: Tale og forstå dansk eller engelsk
Tiltrædelse: Snarest muligt
Arbejdssted: Vestas, Nakskov
Yderligere oplysninger fås hos: Jimmi Jørgensen - Mobil: +45 22361872
Om os:
I Jespers Torvekøkken er vi ca. 550 medarbejdere, som dagligt sender mere end 15.000 frokostkuverter ud af vores madhuse i Søborg, Søften, Kolding & Aalborg. Vi serverer mere end 25.000 frokostmåltider dagligt i vores cirka 80 kantiner og leverer årligt ca. 70.000 kuverter til selskaber, privat og til virksomheder.
Vi har en ambitiøs holdning til bæredygtighed og arbejder ud fra en klart defineret mad-tråd med fokus på at lave kvalitetsmad med friske sæsonbetonede råvarer. Vi laver vores mad fra bunden og vores mission om at lave ærlig mad kommer til udtryk i alle dele af forretningen. Vores Madhuse er byggede på ansvarlige principper, hvor vi kontinuerligt arbejder med reduktion af madspild, udelukkende køber vindenergi, genanvender vores organiske materiale og sørger for et godt arbejdsmiljø.
Vi er innovative og udfordrer os selv og vores kunder og er sammen om at fejre vores succeser og dermed skabe arbejdsglæde og motivation. Vi er faglig stolte, elsker vores håndværk og ønsker altid at give vores kunder en god oplevelse.
Læs mere om Jespers Torvekøkken på www.torvekoekken.dk
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Lolland Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
4037 CBRE / Vestas, Nakskov, Jespers Torvekøkken, Vingevej, 4900 Nakskov
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 31-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6075863