Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Uddrag af døgnrapporten fra torsdag 22. juni

Profilbillede
dato

Nakskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: Havde knive i bilen

Torsdag morgen fik politiet en anmeldelse om, at nogle unge gik rundt og viftede med en kniv i Grønnegade i Næstved. En patrulje kørte til stedet, og her traf betjentene tre unge mænd ved en bil. I bilen fandt betjentene to store knive, og derfor blev bilens ejer – en 19-årig mand fra Nykøbing F. – sigtet efter knivloven.

 

NYKØBING F.: Blev gal og knuste flaske foran politistation

En 33-årig kvinde fra Stege var i går klokken 9.10 netop blevet lukket ud fra politistationen i Nykøbing F., efter at hun havde været anholdt i en anden forbindelse. Men tilsyneladende var hun ikke helt enig i politiets dispositioner, for i et raserianfald fandt hun en glasflaske, som hun knuste lige uden for politistationen. Det var formentlig ikke det allersmarteste at gøre, hvis man gerne vil undgå at blive anholdt, for det var nemlig, hvad der kort efter skete. Kvinden blev (igen) anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

NÆSTVED: Udenlandsk butikstyv anholdt

Torsdag klokken 11.54 blev politiet kaldt til et supermarked på Karrebækvej, hvor en kunde havde stjålet forskellige dagligvarer til en værdi af godt 150 kroner. Det var en 22-årig udenlandsk mand, der blev anholdt klokken 12.05 og sigtet for butikstyveri. Han blev afhørt med tolk på politistationen i Næstved og løsladt igen klokken 15.42. Han står til en bøde på 1.000 kroner.

 

NÆSTVED: Alt for mange på hjul i gågaderne

To politibetjente fra færdselspolitiet fulgte torsdag eftermiddag trafikken i centrum af Næstved – og ikke mindst færdslen og færdselskulturen i gågaderne. I Indre Ringstedgade blev otte cyklister sigtet for at bruge den tohjulede, og en enkelt blev også sigtet for at køre på knallert i gågaden – uden at have styrthjelm på. I Torvestræde var der to, der cyklede, og den ene havde gang i sin mobiltelefon, hvilket heller ikke er tilladt. En kom kørende på elløbehjul, men havde ikke cykelhjelm på, og det blev han sigtet for.

To bilister blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen, en passager i en bil blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen, og endelig faldt der en sigtelse af til en trafikant, der kørte på elløbehjul på Fodbygårdsvej uden cykelhjelm.

 

HASLEV: Butikstyv blev sigtet for røveri

Personalet i en dagligvareforretning på Stationspladsen i Haslev forsøgte torsdag klokken at standse 18.05 en kunde, der var gået gennem kassen med forskellige madvarer uden at betale for dem. Kunden gav butiksmedarbejderen flere knytnæveslag i hovedet og prøvede at stikke af på et elløbehjul. Det lykkedes dog ikke, og politiet fik hurtigt fat i tyven. Det var en 23-årig kvinde fra Vordingborg, der nu er sigtet for røveri.

 

KORSØR: Sneg sig foran politibil, og så…

En politipatrulje kørte torsdag aften i en civil bil på Vestmotorvejen for at overvåge trafikken, og ved betalingsanlægget ved Storebælt sneg en mindre bil sig lige ind foran politibilen og kørte gennem anlægget uden at betale, og så gav føreren gas, så bilen lavede hjulspin. Bilisten blev standset ganske kort efter. Det var en 27-årig mand fra Dalmose, som ikke havde spændt sikkerhedsselen, og han virkede påvirket af både stoffer og alkohol. Han blev anholdt klokken 21.31 og sigtet for narko- og spirituskørsel, for at køre uden sele, for at lave unødig røg og støj og for at tilsnige sig adgang uden at betale. Efter at der var taget en blodprøve på sygehuset i Slagelse, blev den 27-årige løsladt igen klokken 21.50.

 

VORDINGBORG: Råbte efter betjentene

En 22-årig mand fra Haslev påkaldte sig torsdag aften politiet opmærksomhed, da han gik på Banegårdspladsen i Vordingborg. Der var også to politibetjente på stedets, og den 22-årige fandt anledning til at råbe en stribe skældsord efter dem. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget en enkelt anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Korsør Havrevænget Torsdag klokken 10.15-13.45 Smykkeskrin med indhold og kontanter i euro
Næstved Grimstrupvej Onsdag klokken 18.00 – torsdag klokken 6.30 Værktøj og drikkevarer
Slagelse Rosenkildevej Torsdag klokken 8.26 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Fjenneslev Ringstedvej Torsdag klokken 7.58-13.20 ATK 865 20 60 km/t 104 km/t To klip og en betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Torsdag klokken 20.32-3.17 ATK 2031 1 80 km/t 98 km/t -
Maribo C.E. Christiansens Vej Torsdag klokken 18.48-1.00 ATK 269 31 50 km/t 78 km/t Fem klip
Nykøbing Gaabensevej Torsdag klokken 8.44-12.00 ATK 2068 21 60 km/t 75 km/t -
Slagelse Stillingevej Torsdag klokken 7.24-13.15 ATK 940 124 50 km/t 89 km/t 17 klip og to betingede frakendelser

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Karise Dalbyvej Torsdag klokken 8.15-11.45 Syv blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en for at køre over en spærrelinje, en for ikke at have spændt sikkerhedsselen, en for ikke at have kørekortet med og fire blev sigtet for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen
Korsør Storebælt Torsdag klokken 19.30-21.30 Der blev afsløret en narko- og spritbilist, som ikke havde spændt sikkerhedsselen og som kørte gennem betalingsanlægget uden at betale
Nakskov Spodsbjergvej Torsdag klokken 9.20-11.20 Ingen sager
Næstved - Torsdag klokken 15.40-18.00 Otte blev sigtet for cykle i gågaden i Ringstedgade, og en blev sigtet for at køre på knallert uden styrthjelm samme sted. To blev sigtet for at cykle i Torvestræde, og da den ene brugte håndholdt mobil under kørslen, blev han også sigtet for det. En blev sigte for at køre på elløbehjul i Torvestræde uden at bruge cykelhjelm. To står til et klip i kørekortet for at bruge håndholdt mobil under kørsel i bil, og en passager i en bil blev sigtet for ikke at bruge sikkerhedssele

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Korsør Ved betalingsanlægget på Storebælt Torsdag klokken 21.25 27-årig mand fra Dalmose Spiritus- og narkokørsel
Nakskov Gasvej Fredag klokken 0.45 63-årig mand fra Frederikshavn Spirituskørsel
Nykøbing Guldborgvej Torsdag klokken 22.57 60-årig udenlandsk mand Spirituskørsel
Rødbyhavn Udrejsefeltet Torsdag klokken 20.45 43-årig mand fra Valby Narkokørsel
Slagelse Kalundborgvej Torsdag klokken 21.05 18-årig mand fra Slagelse Narkokørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi