Tandplejer til positivt team

Profilbillede
dato

Vi har patienterne, men vi mangler dig, som er en dygtig tandplejer til vores team hos ORIS Tandlægerne i Nakskov.

Vi drømmer om en ny kollega, der møder patienter og kolleger med et smil og som har forståelse for, at hverdagen skal fungere i et fællesskab. Har du fagområder, du særligt interesserer dig for, er mulighederne åbne i forhold til at blive endnu dygtigere. Vi investerer gerne i dig og din faglige udvikling.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • En alsidig hverdag på en dejlig klinik midt i Nakskov.
  • En aftalebog der hurtigt fyldes.
  • Vi samarbejder i ORIS med tandlæge Mette Rylevs om PA og følger hendes principper for behandling.
  • Mulighed for faglig udvikling, specialicering og sparring med kolleger både på vores klinik, men også på tværs af de øvrige ORIS klinikker og igennem vores ORIS Academy.
  • Indflydelse på egne arbejdstider og timetal.
  • En høj grad af medarbejdertilfredshed i en uformel og positiv ånd.
  • En fleksibel arbejdsdag hvor man arbejder sammen om at sikre patienternes gode oplevelser.

Om os

Hos ORIS Tandlægerne Nakskov har vi fagligheden i højsædet og din hverdag vil være præget af et tæt tværfagligt samarbejde. Vores største fokus ligger på kvalitet og vores patienters tilfredshed.

Vi er et lille team med store ambitioner om en professionel og personlig tilgang til vores patienter og en positiv hverdag for hele teamet.

Vores team består af tre tandlæger - heraf en ejer og en under evaluering, en tandplejer, tre klinikassistenter - hvoraf den ene primært fungerer som receptionist og klinikkoordinator, to klinikassistentelever og en klinikchef der deles med andre klinikker. Vi har plads til endnu en tandplejer og planlægger derfor at udvide teamet.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er positiv, smilende, mødestabil og kan indgå i et team hvor samarbejde og fælles ansvar vægtes højt
  • Du har faglig stolthed og går ikke på kompromis med kvaliteten
  • Du har fokus på, at patienterne får en professionel og tryg oplevelse på klinikken

Arbejdstider og tiltrædelse

Vi søger ikke et specifikt timetal, men er fleksible og tilpasser os dine muligheder. Tiltrædelse vil være snarest muligt efter aftale. Vi lukker for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat. Se mere information om klinikken her oris.dk/nakskov/

Ansøgning eller spørgsmål?

Hvis du har lyst til at blive en del af vores team, hører vi gerne fra dig. Evt. spørgsmål rettes til klinikchef Rikke Grossmann på telefon: 2337 0826 eller mail: rg@oris.dk. Ansøgningen sendes elektronisk via vores hjemmeside oris.dk/karriere/.

I forhold til persondataforordningen opfordrer vi til, at ansøgningen ikke indeholder oplysninger af fortrolig eller følsom karakter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om ORIS Tandlægerne

ORIS-kæden er en landsdækkende kæde med 15 klinikker, som arbejder imod samme mål, nemlig at sikre danskerne den absolut bedste tandsundhed og at sikre den højeste tilfredshed blandt patienterne. Vi sætter med andre ord patienten i centrum og hos os er det et must, at tilliden mellem patient og behandler er i top. Derfor er vi også både stolte og ydmyge over, at vores løbende tilfredshedsmålinger viser en patienttilfredshed på 4,8 ud af 5 – det betyder dog ikke, at vi læner os tilbage. Vi jagter i stedet de sidste 0,2 procentpoint. Læs mere om oris her: www.oris.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (25-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

ORIS Tandlægerne, Skæringvej, 8520 Lystrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6002443

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet