Udvikler til Nota

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om Nota:

Nota søger en udvikler til Notas IT-afdeling. Du vil indgå i Notas it-afdeling der står for at udvikle og drifte Notas IT-systemer.

Nota er nationalbibliotek og videncenter for mennesker med læsevanskeligheder, der leverer undervisningsbøger og skønlitteratur mm. til ca. 225.000 brugere. Al produktion er digitaliseret og over 80 pct. af titlerne hentes online. Vi har adskillige millioner besøg på vores digitale platforme og over 2 mio. udlån om året.

Vi er helt afhængige af at kunne levere effektive og brugervenlige løsninger, der vurderes attraktive af brugerne.

Vores IT afdeling er derfor et omdrejningspunkt i virksomheden og vi benytter vores IT kompetencer til direkte at hjælpe mennesker med læsehandicap med, at kunne deltage i samfundet og uddannelser på lige vilkår med andre.

Tekniske kvalifikationer:

  • Kompetencer:
    • C#
    • Sql
    • React/Angular
  • Fordel med erfaring:
    • Scrummaster erfaring eller interesse
    • Entity framework
    • Docker
    • Opsætnings af pipelines
Personlige egenskaber
Det er vigtigt at du som person er lærenem, videbegærlig og glad for at arbejde tæt sammen med andre passionerede udviklere.

Kulturen i Nota er uformel, og der er rig mulighed for at byde ind og gøre en forskel. Nota’s IT afdeling har en yngre gennemsnitsalder og har fokus på læring og vidensdeling. Vi benytter Agile/Scrum som projektstyringsværktøj og er meget åbne over for brug af nye teknologier, programmeringssprog og open-source udvikling. Arbejdssproget i Nota er dansk både i skrift og tale.

Vi holder hvert måned IT projektdage, hvor vi gør os klogere på nye teknologier og hvad der rør sig indenfor IT. Det kunne være alt fra nye spændende frameworks til hvordan vi kan benytte LLM og GPT-modeller til at bygge nye tilgængeligheds-værktøjer.

Kort og godt leder vi efter en dygtig udvikler, der har lyst til at gøre en forskel for vores brugere og som vil få mulighed for at udfolde sine kompetencer fuldt ud.

Løn og arbejdsvilkår
Løn er efter overenskomst og erfaring

Arbejdsstedet er på Østerbro og der vil være mulighed for hjemmearbejde op til to dage om ugen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

NOTA, Axeltorv , 4900 Nakskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6016323

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet