Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Nakskov - tirsdag den 4. maj

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Nakskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Kredsen: Afvist til teoriprøve og køreprøve – glemt coronapas

Der har været ventetid på teoriprøver efter den lange COVID-19-nedlukning. Derfor er det en ekstra og unødig belastning på systemet, når køreelever må afvises på grund af manglende coronapas. De er et krav – så husk det nu. En 22-årig mand fra Næstved måtte i går gå hjem fra teoriprøve med uforrettet sag, netop fordi han manglede et cononapas.

En 27-årig mand fra Maribo måtte også gå hjem uden at kunne gå op til køreprøve – også han manglede søndag et coronapas

 

NØRRE-ALSLEV: Falsk 500-kroneseddel

En højtryksrenser blev søndag betalt med en falsk 500-kroneseddel. Sælgeren – en mand i Nørre-Alslev – havde solgt højtryksrenseren til en mand via Facebook Marketplace, men sedlen viste sig efterfølgende at mangle flere af de karakteristika, som en ægte pengeseddel har. Papiret føltes underligt og den tråd, der er lagt ind i papiret på en ægte seddel manglede også. Politiet efterforsker nu sagen og opfordrer til ekstra opmærksom hvis du modtager store pengesedler som betaling.

 

NÆSTVED: Truede politimand med kniv

En 35-årig mand truede mandag aften 17.10 en politimand med kniv på en adresse i Næstved. Manden havde optrådt truende og støjende over for naboerne og da politiet blev tilkaldt kom manden ud fra et hus med en kniv i hånden. Den 35-årige blev pacificeret med peberspray og anholdt sigtet for trusler mod polititjenestemand.

 

SLAGELSE: Fireårig gik hjemmefra for at spille PlayStation

Et kort øjebliks uopmærksomhed – dét var nok for en aktiv, fireårig dreng fra Slagelse. Ved 18-tiden mandag gik han hjemmefra - på opdagelse i nabolaget – på jagt efter et sted at spille PlayStation.  Politiet blev tilkaldt og han blev fundet gående på vejen. Historien endte lykkeligt og drengen blev genforenet med sin mormor, der havde passet ham.

 

NAKSKOV: Spritbilist

En 48-årig mand fra Nakskov blev i går 18.20 anholdt og sigtet for spirituskørsel, fordi politiet fandt ham siddende i sin bil med motoren tændt, mens han drak øl. Alkometertesten viste en del over det tilladte og den 48-årige blev derfor anholdt.

 

SKÆLSKØR: Mand hjælper nødstedt jollesejler

En 21-årig mand blev mandag aften hjulpet i land efter han i længere tid havde siddet på en bøje ud for Lodhusvej i Skælskør.

Manden var sejlet ud i sin jolle, men var stødt på grund. Han ville skubbe jollen fri, men så gled den fra ham. Nu opdagede en 23-årig mand fra Skælskør ham og svømmede ud og fik først fat på jollen – og så brugte han den til at hjælpe den nødstedte 21-årige på bøjen.

Politi og redningsmandskab blev tilkaldt. Manden var så underafkølet af lang tid i vandet at han blev indlagt på Slagelse Sygehus.

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Haslev Vestergade Hus Lørdag 16.00 - mandag 06.20 Intet
Sakskøbing Nystedvej Hus Lørdag 16.00 – mandag 19:30 Smykker
Nykøbing Falster Nykøbingvej Hus Tirsdag 02.30 Lampe
Rykkerup/Sakskøbing Bregningevej Landejendom Mandag 01.10 Ur & spiritus
Kettinge Frejlevvej Landejendom Mandag 15.30-17.30 Kontanter og smykker

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Vordingborgvej Mandag 8.40-12.40 ATK 399 20 50 71 2
Slagelse Sdr. Ringgade Mandag 10.00 – 12.20 ATK 650 7 60 76 0
Slagelse Skælskør Landevej Mandag 1.00 – 16.25 ATK 863 29 50 73 4

 

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt påvirket bilist:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Nakskov Hestehovedet 18.20 48-årig mand Spirituskørsel

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Flere artikler