Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Nakskov - fredag den 18. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Nakskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: Dreng delte video med seksuelt indhold

En 16-årig dreng er sigtet for distribution af børneppornografisk materiale. Det sker efter han har delt en video på Snapchat af to unge, der har samleje. Sagen er særligt alvorlig fordi pigen ikke var fyldt 15 år, da videoen blev optaget og siden delt. Selv hvis ofret ikke er mindreårig er det stadig en alvorlig forbrydelse at dele nøgenbilleder eller tilsvarende uden accept. Bliver man dømt, udløser det fængselsstraf og plettet straffeattest

 

NÆSTVED: Måtte ikke købe øl – begik hærværk

En 54-årig optrådte meget aggressivt i en dagligvarebutik på Toldbodgade i Næstved i går klokken 8.44. Han ville købe øl, men blev bortvist fra butikken og så blev han så vred at han begik hærværk mod en elscooter på parkeringspladsen. Den 54-årige blev sigtet for hærværk da politiets patrulje mødte ham et par timer senere nede ved havnen.

 

SAKSKØBING: Kørte spirituskørsel på trods af antabus

Politiets patrulje mødte 14.36 på Nystedvej i Sakskøbing en knallert, der slingrede voldsomt. Føreren var en 33-årig mand, der samme morgen havde fået antabus, men alligevel havde han haft så stor tørst at han havde drukket alkohol over den tilladte mængde. Derfor blev den 33-årige sigtet for spirituskørsel.

 

NAKSKOV: Vold på campingpladsen

16.48 indløb der anmeldelse om et slagsmål på en campingplads på Hestehovedet i Nakskov. To grupper var oppe og slås. Politiet måtte af flere omgange dæmpe gemytterne og anholdt en 24-årig mand, der blev sigtet for vold mod en 21-årig mand, der havde fået et knytnæveslag i ansigtet.

 

SLAGELSE: Musik til ulempe – 14 gange på et døgn

Klokken 20.37 mødte politiet 11 unge mennesker i Anlægget i Slagelse. De hørte høj musik på en Soundbox og fik at vide de skulle skrue ned, så det gjorde de.  Soundboxens serienummer blev noteret og de unge blev orienteret om at musikanlægget bliver inddraget, hvis de skruede op igen.

Dette var én blandt 14 sager alene det seneste døgn med >musik til ulempe< - og opfordringen her fra politiet går på, at man dels udviser hensynsfuldhed når man hygger sig sammen med musik udenfor – og anerkender at der på et døgn var mindst 14 andre borgere i politikredsen, der følte sig så generet af larmen at de ringede til politiet.  Skru.Nu.Ned!

 

 

BANDHOLM: Bil beslaglagt efter sprit-uheld

En 51-årig mand har formentlig onde tømmermænd i dag efter han 23.17 på Havnegade i Bandholm påkørte en parkeret bil. Den 51-årige havde i forvejen mistet sit kørekort og ved den vejledende spiritusprøven blæste han tre gange alkometret op over den grænse på 2.0, der betyder at politiet skal beslaglægge bilen som en del af lovpakken om vanvidsbilisme. Manden blev anholdt, sigtet for spirituskørsel.

 

SLAGELSE: Manglede skilt

Politiet var i går aftes ude at besøge en beværtning i Slagelse. På stedet kunne betjentene konstatere, at der manglede de lovpligtige skilte, som fortæller, hvor mange gæster, der må være på stedet. Ejeren var ikke til stede, da politipatruljen var forbi, men der bliver fulgt op med en sigtelse for overtrædelse af epidemiloven.

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Maribo Engpibervej Hus Torsdag kl. 3.57 Intet
Næstved Daddelvej Hus Lørdag kl. 12 – 8.00 Kontanter og sølvtøj
Næstved Tove Ditlevsensvej Lejlighed Onsdag kl. 7.30 – 14.00 Barbermaskine

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Drøsselbjergvej Kl. 7.11 – 9.00 ATK – bestilt færdselskontrol 56 4 40 km/t 54 km/t -
Slagelse Støvlebækvej Kl. 9.30 – 10.45 ATK – bestilt færdselskontrol 21 0 - - -
Slagelse Kongsmarksvej Kl. 11.24 – 13.00 ATK – bestilt færdselskontrol 67 8 40 km/t 58 km/t 2 klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Mern Flere steder Kl. 19.15 – 20.30 11 køretøjer blev standset og af dem blev en sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens han kørte.
Næstved Slagelsevej Kl. 13.20 – 14.30   Seks bilister blev målt til at køre mere en 30% for hurtigt i byzonen – det udløser et klip i kørekortet. Desuden blev en sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon og en for ikke at bruge sikkerhedssele.
Slagelse Byskovvej Kl. 20.20 – 20.55 Tre køretøjer blev målt til at køre så hurtigt at førerne står til et klip i kørekortet.

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Haslev Teestrupvej Kl. 18.30 54-årig mand fra Haslev Spirituskørsel
Karise Køgevej Kl. 11.59 31-årig mand fra Næstved Kørsel i påvirket tilstand
Korsør Vestmotorvejen Kl. 7.32 28-årig mand fra Fåborg Spirituskørsel
Næstved Slagelsevej Kl. 16.03 41-årig mand fra Rønnede Spirituskørsel
Sakskøbing Nystedvej Kl. 14.36 33-årig mand fra Sakskøbing Spirituskørsel

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler